top of page

Supervisie

Je kunt bij mij terecht voor supervisie in het kader van de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist, de SKJ-Registratie of met een eigen supervisievraag. In deze leermethode, waarin je op basis van je eigen (werk)ervaringen meer inzicht krijgt in je persoonlijk functioneren als gedragswetenschapper, ontwikkel je je eigen stijl van werken verder. Ik loop graag op dit pad van reflectie met je mee!

Vanuit mijn betrokkenheid als docent diagnostiek aan de RU Nijmegen, heb ik volop ervaring om je ook op het vlak van een eventuele casusbeschrijving te begeleiden. 

Behandeling: Informatie

Werkwijze

We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Wanneer we beiden het idee hebben dat we de supervisie met elkaar aan willen gaan, maken we een afspraak voor 3 sessies waarna we evalueren en besluiten of de supervisie wordt voortgezet., 

De supervisant bepaalt de agenda van de bijeenkomsten en levert deze voor elke bijeenkomst samen met een reflectieverslag van de vorige bijeenkomst in. 

De supervisie vindt plaats in de omgeving van de Luchthaven in Eindhoven met een frequentie van om de 2 tot 4 weken, 1,5 tot 2 uur. 

Bijeenkomsten kunnen plaatsvinden op vrijdag overdag of in overleg op een andere dag of in de avond uren. Online supervisie (gedeeltelijk) behoort tot de mogelijkheden.  

Tarieven

Individuele supervisie: 90 euro per uur

(dit is inclusief voorbereiding voor de besprekingen en supervisorrapportages)

Groepssupervisie (duo): 55 euro per persoon per uur

bottom of page